Voiko vielä hakea opiskelijaksi?

18.7.2016

Janis Cukurs

Kyllä, voi, tiettyihin koulutuksiin.

Hakemuksia on tullut paljon!

Olemme todella iloisia kaikista tähän mennessä hakeneista ja syksyn erilaisiin koulutusohjelmiin hyväksytyistä opiskelijoista! Osa koulutuksista on jo melkein täynnä, osan haku on loppunut mutta osa on sellaisia, joihin hyvin vielä mahtuu mukaan. Ja mikä parasta – olemme avanneet vielä upouuden ohjelman nimeltä Hyvinvointikouluttajan paketti, josta ei keväällä ollut vielä tietoa. Eli jos mietit vielä syksyn opintoja, tervetuloa hakemaan – kätevästi sähköisillä hakulomakkeilla.

Mihin koulutuksiin voi vielä hakea?

Lukuvuonna 2016–2017 on tarjolla sekä päätoimisia että osa-aikaisia opintokoknaisuuksia. Alla lyhyt kuvaus koulutuksista sekä keskeiset ajankohtaiset tiedot hakutilanteesta kesän aikana. Suomen teologisessa opistossa voit opiskella niin päätoimisesti kuin osa-aikaisesti monimuotokoulutuksissa:

Kaksi päätoimista koulutusvaihtoehtoa:

  • Hope-raamattukoulu kutsuu sinua, 18–30-vuotias, oppimaan, miltä Jeesuksen seuraaminen uudella tasolla sinun arjessasi näyttää. HOPE I syksyllä 2016, HOPE II keväällä 2017 – vuosi täynnä Raamattua, kasvua ja yhdessä jaettua elämää! Hakutilanne: haku on auki 31.7. asti - lisätiedot ja hakuohjeet täällä.

  • Teologisen seminaarin 1–3-vuotiset koulutukset antavat laaja-alaisen, Raamatun tutkimisesta ja todeksi elämisestä nousevan pohjan seurakuntatyöhön, lähetystyöhön sekä lapsi- ja nuorisotyöhön. Hakutilanne: haku on kiinni mutta voit kysellä peruutuspaikoista ottamalla meihin yhteyttä elokuun alussa. Lisätietoja koulutuksesta täällä

Neljä monimuotokoulutusohjelmaa:

  • Mentorikoulu antaa tervettä näkökulmaa oman elämän resursseihin ja työkaluja mentorointiin käytännössä. Hakutilanne: haku on pidennetty 31.7. asti ja mukaan mahtuu - lisätiedot ja hakuohjeet täällä.

  • Perheohjaajakoulutus antaa aviopareille eväitä sekä oman suhteen rakentamiseen että toisten avioparien rinnalla kulkemiseen. Hakutilanne: haku on pidennetty 31.7. asti ja mukaan mahtuu muuttama pari - lisätiedot ja hakuohjeet täällä.

  • Hyvinvointikouluttajan paketti on uusi monimuotokoulutusohjelma, joka on suunniteltu kaikille lasten ja nuorten parissa työtä tekeville - niin palkallisille kuin vapaaehtoisille. Hakutilanne: haku on auki 2.9. asti ja mukaan mahtuu reilusti – lisätiedot ja hakuohjeet täällä.

  • Teologisen seminaarin etäpaketissa saat perusteltuja näkemyksiä sekä työkaluja kasvuun ja seurakunnassa palvelemiseen. Hakutilanne: haku on kiinni mutta voit kysellä peruutuspaikkoja elokuun ensimmäisen viikon aikana ottamalla meihin yhteyttä. Lisätiedot koulutuksesta täällä.

Opiston väki toivottaa hyvää kesää kaikille!

Kesä on täällä ja suurin osa opiston henkilökunnasta on nauttimassa lomaa tai muuttamassa Tampereelle! Tämä tarkoittaa, että heinäkuussa vastaamme puhelimeen ja viesteihin nihkeästi – mutta yritämme parhaamme! Toivomme, ettei tämä estä sinua lähtemästä mukaan syksyllä Tampereella alkaviin koulutuksiin. Jos sinut on jo hyväksytty johonkin koulutukseen, toivotamme sinulle hyvää ja rentouttavaa kesää – nähdään elokuussa – mahtavaa että olet mukana! Yhteystietojamme löydät täältä