Keväällä 2019 alkavat uudet kurssit

4.7.2018

Ylistysvarustamo tulee taas tammikuussa 2019! Samaan aikaan starttaavat Sovittamisen ja vapaan säestyksen kurssi sekä teatteri-ilmaisun kurssi.

House of Worship -ylistysvarustamo alkaa taas tammikuussa 2019. Edellinen kurssi oli neljän viikonlopun mittainen, uudesta kurssista näyttäisi tulevan viiden kerran mittainen. Varustamon opettajina toimivat Suomen eturivin ylistysmuusikot sekä opiston omat muusikot. MC:nä toimii tuttuun tapaan Kaisu Paloheimo.

Yhdessä Ylistysvarustamon kanssa alkaa myös Musiikin sovittamisen ja vapaan säestyksen kurssi. Kurssin tarkoituksena on opetella sovittamaan musiikkia, pohtia kontrapunktia ja sovituksen rakentamista sekä sen soittamista. Uusi kurssi on tarkoitetttu kaikille niille, jotka seurakunnassa tekevät musiikkia ja haluaisivat siihen uutta sisältöä. Kurssi ei ole peruskurssi, joten perustiedot soittamisesta ja musiikin teoriasta ovat välttämättömiä. Opettajana toimii Lasse Heikkilä.

Teatteri-ilmaisun kurssilla opiskellaan liikkeen, mimiikan, tanssin ja teatteri-ilmaisun hyväksikäyttämistä tarinan kerronnassa. Se sopii kaikille, jotka puhuvat, opettavat tai muuten vaan viestivät. Kurssin opettajana toimii TM Sirkku Hoikkala, joka on ohjannut ja rakentanut mm. Suomalaisen messun koreografit ja tanssit.

Kevään kurssin info- ja ilmoittautumissivut avautuvat syyskuun loppuun mennessä. Palaa viimeistään silloin asiaan ja pistä oma varauksesi ilmoittautumislomakkeelle. Lisätietoa saat elokuun alusta lähtien opistolta: juhani.ilkka@svk.fi tai puh. nro 040 768 4475.