Maailmanlähetys eilen, tänään, huomenna -seminaari 24.1.2019

Suomalaisen lähetyksen rooli globaalin kristinuskon ajassa

Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: Kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti.

(Matt. 28:19-20)

Kristillinen seurakunta on läsnä käytännössä katsoen kaikissa maailman maissa. Silti monet kansat, yhteisöt ja yksilöt ovat evankeliumin tavoittamattomissa. Mihin suomalaisia seurakuntia ja kristittyjä tarvitaan globaalin kristinuskon ajan maailmanlähetyksessä? Mihin saamme Jumalan armosta osallistua?

Tervetuloa Maailmanlähetys eilen, tänään, huomenna -seminaariin! Keskusteluun meitä johdattaa Kirk Franklin, Wycliffe Global Alliancen* pääjohtaja. Seminaarin järjestävät yhteistyössä Suomen Vapaakirkko, Suomen teologinen opisto ja Wycliffe Raamatunkääntäjät.

Aika: 24.1.2019 klo 13.00-15.30
Paikka: Auditorio, Teopolis, Sairaalankatu 5-7, Tampere
Ilmoittautumiset: ilmoittautuminen tästä. Samalla voit ilmoittautua myös lounaalle Teopoliksen Amica-ravintolaan ennen seminaaria klo 12 alkaen (lounaan hinta 9,10€).

Tilaisuuden aikana on tarjolla iltapäiväkahvit. Osallistuminen on maksutonta.

Olet halutessasi tervetullut jo aamupäivällä teologisen opiston kappelitunnille klo 10.30 alkaen ilman erillistä ilmoittautumista. Kappelitunnilla Kirk Franklin puhuu Jumalan lähetyksen olemuksesta.


*Wycliffe Global Alliance -verkostoon kuuluu yli sata järjestöä ja kirkkoa, joita yhdistää osallistuminen raamatunkäännöstyöhön. Teologian tohtori Kirk Franklin on kymmenvuotisen pääjohtajakautensa aikana luotsannut Wycliffe-järjestöjen muutosta aidosti globaaliksi verkostoksi, jossa erilaiset, erikokoiset ja eri kulttuureja edustavat toimijat voivat kohdata toisensa ystävinä Jumalan lähetyksessä. Wycliffe Raamatunkääntäjät kuuluu Wycliffe Global Allianceen ja tekee Suomessa yhteistyötä eri kirkkokuntien, seurakuntien ja lähetysjärjestöjen kanssa.