Iltaraamattukoulu: Johannes: teologi ja näkijä. 11.3. alkaen

Iltaraamattukouluissa ei ole vaatimuksena mitään aikaisempaa teologista koulutusta, eikä kurssien suorittaminen vaadi tehtävien tekemistä. Iltaraamattukouluihin on mahdollista osallistua myös webinaarina. 

Aika: maanantai-iltaisin 11.3.2018 alkaen klo 18.30-20.00 (10 kertaa)
Paikka: Auditorio, Suomen teologinen opisto, Sairaalankatu 5-7 Tampere
Hinta: ilmainen paikan päällä tai webinaarina 60€ /henkilökohtaiseen käyttöön & 100€ /seurakunnan käyttöön

Ilmoittaudu webinaariin tästä. 

Kurssin tavoitteet:

  • tutkimalla Raamattua yhdessä teologisen opiston opettajan kanssa ja helmien löytäminen sieltä omaan elämään
  • antaa perustietoa sekä syvällistä näkemystä Raamatun teksteihin

Opetustapa: noin tunnin opetus ja sen jälkeen puoli tuntia yhdessä keskustelemista

Opettajana toimii Teologisen opiston opettajat.

Huom! Kurssi toteutetaan, jos osallistujia tulee vähintään 10 henkilöä.

Iltaraamattukouluihin voi osallistua myös webinaarina eli internetin välityksellä! Luennot kuvataan ja lähetetään osallistujille internetin kautta ja myös kommentointi/kysymysten lähettäminen opistolle on mahdollista lähetyksen aikana oman matkapuhelimen avulla, heti kun kysymys mieleen ilmaantuu! Raamattuun tutustuminen ei milloinkaan ole ollut näin hauskaa ja helppoa: pystyt kysymään niitä kysymyksiä, jotka ovat aina pyörineet mielessä!  Jos Tampereelle tuleminen ei onnistu, ota kurssi haltuun internetin välityksellä. Osallistuminen onnistuu niin reaaliajassa kuin katsomalla tallenne myöhemmin. 

Nettilähetyksen käyttö seurakunnan opetuksessa: Iltaraamattukoulujen sisältöä voidaan käyttää myös seurakunnassa tukemaan seurakunnan omaa raamatunopetusta. Seurakunta voi esimerkiksi järjestää oman raamattu-/rukousillan, jonka osana käytetään teologisen opiston opetusta. Tarvitset vain nettiin liitetyn koneen ja videotykin/-näytön ja saat helposti raamattukurssin opetuksen seurakunnan käyttöön. Saat opistolta oppaan, miten ilta kannattaa rakentaa ja mitä siinä pitäisi ottaa huomioon. Kysy lisää opistolta, autamme asiassa alkuun: juhani.ilkka@svk.fi, puh. 040 768 4475

Webinaareja voi ostaa  laittamalla sähköpostia osoitteeseen: teologinen.opisto@svk.fi