Seurakunnan elinvoimaisuus ja istutus -luennot (englanniksi)

Elinvoimaisuudesta uuteen kasvuun -konferenssin järjestettiin Teopoliksella Tampereella 3.-7.4.2018. Nyt konferenssissa kuvattua luentopakettia voi ostaa joko omaan tai seurakunnan käyttöön. Huom! Luennot ovat englanniksi.

Webinaarin aiheina ovat seurakuntien elinvoimaisuus ja uusien seurakuntien istuttaminen. Nämä kaksi aihetta muodostavat omat kokonaisuutensa.

Opettajat: Alex Rahill (seurakunnan istutus)ja John Wenrich (seurakunnan elinvoimaisuus) 

Hinnat:

  • Webinaariin osallistuminen: koko konferenssi 100 € henk.koht.käyttöön ja 130€ srk:n käyttöön
  • Webinaariin osallistuminen: srk:n elinvoimaisuus tai srk:n istutus) 60 € henk.koht.käyttöön ja 90€ srk:n käyttöön

Alex Rahill (USA)

Alexilla on yli 15 vuoden kokemus seurakunnan istuttamistyöstä. Hän istutti "Life Covenant Church" seurakunnan Detroitin alueella Yhdysvalloissa. Hänen johdollaan seurakunta istutti kaksi muuta tervettä ja lähetyshenkistä seurakuntaa. Pastorin toimensa ohella Alex on toiminut osa-aikaisena johtajana Great Lakes konferenssin "Seurakunnan istutus" -toiminnassa. Alex ja hänen vaimonsa Marcie nauttivat siitä, että saavat palvella yhdessä Herraa seurakuntien istutus työssä. Heillä on neljä lasta.

Dr. John Wenrich (USA)

Tohtori John Wenrich palveli johtavana pastorina "Aloita ja vahvista seurakuntia" -toiminnassa evankelisessa Covenant Church kirkkokunnassa. Ennen tätä roolia, hän toimi 10 ja puoli vuotta "Seurakuntien elinvoimaisuus" -hankkeen johtajana. Hän on myös tunti-opettaja (Adjunct Professor) "Seurakuntien elinvoimaisuus" -ohjelmassa North Park teologisessa seminaarissa. Kesästä 2018 John on toiminut Amerikan Covenant Church kirkkokunnanjohtajana. John ja hänen vaimonsa Julie ovat olleet naimisissa 30 vuotta, ja he asuvat lähellä Chicagon kaupunkia. Heillä on kolme poikaa ja yksi miniä, ketkä kaikkia asuvat Portlandissa.

Koulutustallenteen tilauslomake

Tilaan seuraavan webinaarin *