Opistossa olemme sitoutuneet palvelemaan seurakuntia kouluttamalla sekä uusia työntekijöitä että myös itse seurakuntalaisia - nuoria ja kaiken ikäisiä. Pyrimme näinä taloudellisesti vaikeinakin aikoina suorittamaan tehtävämme mahdollisimman laadukkaasti. Koska opiskelijamme joutuvat itse maksamaan hengelliseen palvelutehtävään valmistavan koulutuksen, tahdomme pitää opiskelijoillemme ja opiskelijaperheillemme kohtuulliset kustannukset. Teidän taloudellisella ja rukoustuellanne voimme kuitenkin mahdollistaa tasokkaan koulutuksen eri koulutusohjelmissamme opiskeleville opiston arvojen mukaisesti. 

Voitte osallistua opiston taloudelliseen kannattamiseen yhdellä tai kumallakin alla olevista tavoista:

1. Kertaluonteinen lahjoitus

Kertaluonteisen lahjoituksen voit tehdä maksamalla opiston tilille valitsemasi summan:

  • Tilinumero: FI13 5680 0020 2843 90
  • Viitenumero: 431 32045

Opisto ei lähetä kertaluonteisille lahjoittajille laskua eikä seuraa heidän rahaliikennettään.

2. Säännöllinen lahjoittaminen

Säännölliset lahjoitukset tietyksi ajaksi parantavat huomattavasti opiston toiminnan taloudellista suunnittelua. Säännölliseksi lahjoittajaksi voi liittyä sekä henkilö että yhteisö täyttämällä alla olevan lomakkeen. Tämän jälkeen lahjoittaja voi omatoimisesti lahjoittaa opistolle ylläolevilla pankkitiedoilla valitsemalla tavallaan. Opisto ei lähetä säännöllisille lahjoittajille laskua eikä seuraa heidän rahaliikennettään. Kannattajat saavat tietoa opiston elämästä ja kulloisistakin haasteista ja sen takia pyydämme lomakkeessa nimi- ja yhteystietoja. 

Suomen Vapaakirkolla on rahankeräyslupa RA/2018/112, joka on voimassa 2.2.2018–31.1.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Myöntänyt Poliisihallitus 2.2.2018.

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.