Kurssin opettaja

Musiikin sovitus ja vapaa säestys -kurssin opettajana toimii tamperelainen muusikko ja säveltäjä Lasse Heikkilä. Hänen omat varhaisimmat sävellyksensä syntyivät jo 7-vuotiaana. Ensimmäisen bändinsä hän perusti 12-vuotiaana.

Heikkilän sävellystyyli on yhdistelmä Sibelius-Akatemian maisteritutkinnon verran klassista musiikin teoriaa ja vapaata sukkulointia rytmimusiikin eri genreissä. Hänen laulujaan on käännetty yli 90 kielelle. Hänen tekemiään sovituksia on tuhansia pienistä harrasteryhmistä isoihin sinfoniaorkestereihin.

Lasse liikkuu sulavasti niin klassisten teemojen kuin rock-musiikinkin parissa. Hän on mies mm. Suomalaisen messun, Gospel Power -yhtyeen, Missa Concordiaen ja lukuisten musikaalien takana. Hänen tuotannossaan yhdistyy musiikki ja kerronnallisuus mielenkiintoiseksi kokonaisuudeksi, jossa on rytmiä ja sanomaa, mielenkiintoisia sointuja ja taivasta kohti kurkottavia melodioita.

Heikkilän persoonaan ja tuotantoon voi tutustua hänen omilla webbisivuillaan (www.lasse.net) , josta myös löytyy mahdollisuus hankkia itselle hänen tuotantoaan.