Hyvinvointitkouluttajan paketti on suunniteltu kaikille lasten ja nuorten parissa työtä tekeville niin palkallisille kuin vapaaehtoisille. Koulutus järjestetään yhteistyössä Suomen vapaakristillisen neuvoston kanssa. Koulutuksella on seuraavat tavoitteet:

  1. Lasten ja nuorten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäminen vapaakristillisessä toiminnassa.

  2. Kouluttaa lasten ja nuorten hyvinvointikouluttajia seurakuntiin.

  3. Lasten ja nuorten hyvinvointia edistävien henkilöiden ja organisaatioden verkostoinnin sekä tiedon ja kokemuksen vaihdon mahdollistaminen.

Seuraava Hyvinvointikouluttajan paketti alkaa 2017 syksyllä. Ilmoittautuminen/haku koulutuksen avautuu jo huhtikuussa 2017. Koulutus kestää seitsemän kuukautta ja sisältää kolme viikonlopun (PE-SU) mittaista lähijaksoa Suomen teologisesssa opistossa Tampereella sekä ohjattua etätyöskentelyä lähijaksojen välissä seuraavalla aikataululla (tarkempi sisältö ja aikataulut nähtävissä täällä):

  1. Lasten ja nuorten maailma 

  2. Ennaltaehkäisevä toiminta 

  3. Erityistilanteet ja auttaminen 

Syksyllä 2017 alkavaan Hyvinvointikouluttajan pakettiin voi hakea 31.8.2017 asti. Hakemukseen kuuluu sekä opiskelijan täyttämä hakulomake että seurakunnan vastuuhenkilön lausunto.

Hyvinvointikouluttajan paketin hinta on 405 €. Hintaan sisältyvät koulutuksen opetukset, kurssimateriaalit sekä lähijaksojen majoitus ja ruokailut.Hakuohjeet ja sähköiset lomakkeet löydät täältä.

Yleistä tietoa monimuotokoulutusten toteutuksesta löytyy täältä. Voit myös jättää meille vapaamuotoisen viestin. Olemme suoraan sinuun yhteydessä ja vastaamme mielellämme kysymyksiisi.