Opiskeluinfo

Kahdenlaisia kursseja

Opetus toteutetaan monimuotokoulutuksena, joka antaa mahdollisuuden opiskella oman työn ja perhe-elämän rinnalla. M-kurssit koostuvat viikonlopun mittaisesta lähijaksosta opistolla ja etäopiskelusta. Lue lisää lähijaksojen käytännöstä täältä.

E-kurssit koostuvat pelkästään etäopiskelusta. Etäopiskelu tapahtuu Moodle -oppimisympäristössä, jossa toimimiseen opastamme ennen ensimmäistä lähijaksoa. Jokaisesta kurssista annetaan loppuarvosana, mikäli opiskelija on suorittanut kaikki tehtävät. Lue lisää etäopiskelun käytännöstä täältä.

Ajankäyttö

Yhden lukuvuoden opiskelu etäpaketissa vastaa noin kolmasosaa ensimmäisen vuoden täysaikaisista opinnoista (60 op) Teologisessa seminaarissa. Tutustu Teologisen seminaarin koulutuksiin täällä. Tällöin monimuoto-opiskelija käyttää noin 5-15 tuntia viikossa erilaisten tehtävien äärellä. Jos seuraat opettajien antamia eräpäiviä ja teet tehtäviä säännöllisesti viikoittain, tämä opiskelumäärä on realistinen oman toimen ohella.

Kustannukset

Etäpaketin hinta on 975 € kahden hengen huoneessa majoittuen. Mikäli haluat yhden hengen huoneen (jos sellainen on saatavilla), majoituksenkustannus on 45 €/viikonloppu. Kurssille voi osallistua myös ilman majoitusta (ns. paikkakuntahinta). Hinta on tällöin 850 € (sisältää ruokailut).  Hintaan sisältyy koulutuksen opetukset, kurssimateriaalit sekä lähijaksojen majoitus ja ruokailu. Ensimmäinen erä (50 e) laskutetaan kun opiskelija hyväksytään koulutukseen. Etäpaketti laskutetaan yhdeksässä erässä, syyskaudella neljä ja kevätkaudella viisi erää. Lisäksi kannattaa varautua matkakustannuksiin, kirjahankintoihin ja muihin henkilökohtaisiin kustannuksiin. Lisätietoa maksuista ja hyvityksistä täällä.

Yhteiset pelisäännöt

Odotamme jokaiselta opiskelijalta vastuullisuutta sekä ymmärrystä ja sitoutumista monimuotokoulutuksen yhteisiin ohjeisiin ja ehtoihin. Niihin voi tutustua täällä. Mikäli sinulla on ohjeisiin tai ehtoihin liittyviä kysymyksiä tai vaikeuksia, ole meihin yhteydessä mahdollisimman pian, jotta asia voidaan selvittää. 

Monimuotokoulutuksen tiedot ja ohjeet >>
Hae opiskelijaksi >>