Hakeminen

Kuka ja milloin voi hakea?

Etäpakettiin voi hakea 18 vuotta täyttäneet, seurakunnassa mukana olevat kristityt, jotka haluavat syventyä systemaattiseen ja käytännölliseen teologiaan sekä raamattutietoon oman toimen ohella. Ryhmään otetaan 25 henkilöä.

 

Lukuvuoden 2018-2019 kurssi on täynnä. Monet kurssiaiheet on aukaistu myös lyhytkursseiksi. Näistä saat lisää tietoa Tapahtumat, kurssit ja webinaarit -osiosta.

 

Uusien opiskelijoiden hakuprosessi

Olet uusi opiskelija jos et ole opiskellut etäpaketissa aiemmin (vuosina 2011-2016). 

Hakemus Teologisen seminaarin etäpakettiin muodostuu hakulomakkeesta ja lausunnosta. Voit tehdä ja postittaa hakemuksen paperisena tai täyttää sähköisen lomakkeen ja lausunnon.  

1. Hakulomake

Täytä sähköinen hakulomake täällä

2. Lausunto

Pyydä lausunto kotiseurakuntasi pastorilta tai muulta työntekijältä tai toiminnasta vastaavalta henkilöltä. Lausunnon antaja voi täyttää sähköisen lomakkeen täällä

HUOM. Jos et halua täyttää sähköisiä hakemus-/lausuntolomakkeita, voit pyytää hakulomakkeen ja lausuntolomakkeet tulostettuina myös meiltä: p. 040 644 9400.

Käsittelemme hakemuksen kun olemme saaneet sekä haku- että lausuntokaavakkeen. Annamme vastauksen hyväksymisestä koulutukseen mahdollisimman pian sen jälkeen kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi.

Jatko-opiskelijoiden hakuprosessi

Jos olet aiemmin opiskellut Suomen teologisessa opistossa (esim. etäpaketissa 2011-2017 välisenä aikana) voit hakea 2018-2019 etäpaketin opiskelijaksi täyttämällä tämän nettikaavakkeen. Annamme vastauksen mahdollisuudestasi jatkaa opintoja kun olemme saaneet ja käsitelleet jatkohakemuksesi.

Ota meihin yhteyttä >>