DTS-opetuslapseuskoulu

Suomen teologinen opisto järjestää yhteistyössä YWAM Finland ry:n kanssa opetuslapseuskouluja (Discipleship Training School - DTS). Opetuslapseuskoulu on kansainvälisen Youth With A Mission -järjestön (YWAM) ja University of the Nations -yliopiston peruskurssi, jonka tarkoituksena on johdattaa opiskelijoita syvempään Jumalan tuntemiseen ja auttaa jokaista löytämään omat lahjansa ja paikkansa elämässä – ja vaikkapa lähetystyössä.

Eri opetuslapseuskouluissa on hieman erilaisia painotuksia, mutta koulutuksen perusrakenne ja tavoite on sama: Tunne Jumala ja tee Hänet tunnetuksi. Opetuslapseuskouluun kuuluu aina n. 12 viikon teoriajakso, sekä pääosin ulkomailla toteutettava, vähintään 8 viikon harjoittelujakso.

 

Opetuslapseuskouluja järjestetään sekä lähiopetuksena Tampereella että monimuotokoulutuksena yhteistyössä eri puolilla Suomea olevien YWAMin keskusten kanssa, jolloin opintoihin sisältyy itsenäistä opiskelua verkossa sekä yhteisöllistä oppimista keskuksissa sekä viikon lähijaksolla Suomen teologisessa opistossa Tampereella. 

Opiskelijalla on mahdollisuus hakea opintoihin Kelan opintotukea.  

Lue lisää seuraavista opetuslapseuskouluista tästä