Info ja hinnat

Kahdenlaisia kursseja

1) kursseja, jotka koostuvat viikonlopun mittaisesta lähijaksosta opistolla ja etäopiskelusta. Lue lisää lähijaksojen käytännöstä täältä.

2) sekä kursseja, jotka koostuvat pelkästään etäopiskelusta. Etäopiskelu tapahtuu Moodle -oppimisympäristössä, jossa toimimiseen opastamme ennen ensimmäistä lähijaksoa. Jokaisesta kurssista annetaan loppuarvosana, mikäli opiskelija on suorittanut kaikki tehtävät. Lue lisää etäopiskelun käytännöstä täältä.

Ajankäyttö

Opiskelija käyttää noin 5-15 tuntia viikossa erilaisten tehtävien äärellä. Jos seuraat opettajien antamia eräpäiviä ja teet tehtäviä säännöllisesti viikoittain, tämä opiskelumäärä on realistinen oman toimen ohella.

Kustannukset

  • 995 € / 2hh majoittuen (lisähinta yhden hengen huoneesta on 25 €/viikonloppu, mikäli huoneita on saatavilla. Tämä huomioidaan laskutuksessa.)
  • 870 € ilman majoitusta (sisältää ruokailut)

Muut kustannukset: 

Kaikkiin hintoihin sisältyy opetukset ja ruokailut. Lisäksi perimme elokuun ja tammikuun erien yhteydessä kurssimateriaalimaksun, joka on 12,50 €/lukukausi. Uusilta opistoon hyväksytyiltä opiskelijoilta peritään elokuussa 50 euron rekisteröintimaksu. Tämä on kertaluontoinen ja jos opiskelija peruu osallistumisen, niin rekisteröintimaksua ei makseta takaisin.  Lisäksi kannattaa varautua myös kirjahankintoihin.

Lisätietoa maksuista ja hyvityksistä täällä.