Hakeminen

Hakuaika 22.3.-30.6.2021

Teologisen peruskurssin etäpakettia voi hakea opiskelemaan 18 vuotta täyttäneet, seurakunnassa mukana olevat kristityt, jotka haluavat syventyä systemaattiseen ja käytännölliseen teologiaan sekä raamattutietoon oman toimen ohella. Ryhmään otetaan 25 henkilöä.

Uusien opiskelijoiden hakuprosessi

Olet uusi opiskelija jos et ole opiskellut etäpaketissa aiemmin (vuosina 2011-2016). 

Hakemus Teologisen seminaarin etäpakettiin muodostuu hakulomakkeesta ja lausunnosta. Voit tehdä ja postittaa hakemuksen paperisena tai täyttää sähköisen lomakkeen ja lausunnon. 

1. Hakemus

Täytä hakulomake sähköisesti stä. 

2. Lausunto

Hakulomakkeen lisäksi hakemuksen liitteeksi tarvitaan lausunto oman seurakunnan pastorilta, johtajalta tai vanhimmiston / seurakunnan johtotiimin puheenjohtajalta.Täytä lomake, jonka avulla lähetämme linkin lausuntolomakkeeseen sähköpostitse lausunnon antajalle (lomake ja ohjeet hakemuslomakkesivulla).

Käsittelemme hakemuksen, kun olemme saaneet sekä haku- että lausuntokaavakkeen. Annamme vastauksen hyväksymisestä koulutukseen mahdollisimman pian sen jälkeen kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi.

Jatko-opiskelijoiden hakuprosessi

Jos olet aiemmin opiskellut Suomen teologisessa opistossa (esim. etäpaketissa 2011-2017 välisenä aikana) voit hakea 2021-2022 etäpaketin opiskelijaksi täyttämällä tämän nettikaavakkeen. Annamme vastauksen mahdollisuudestasi jatkaa opintoja kun olemme saaneet ja käsitelleet jatkohakemuksesi.

Tietosuojakäytännöt

Hakuprosessin aikana kerätty tieto on ainoastaan hakuprosessiin liittyvien ihmisten nähtävissä. Prosessin päätyttyä (= uusi etäpaketti alkaa opistolla syksyllä 2019) hakuprosessiin liittyvät tiedot hävitetään. 

Opiston hakuprosessin ja opiskelijarekisterin Tietosuojaselosteessa kuvataan rekisteritietojen käyttäminen, säilyttäminen ja tuhoaminen prosessin päätyttyä.