Miksi Perheohjaajakoulutus?

Olemme Perheohjaajakoulutuksen järjestäjinä (Suomen vapaakirkon avioliittotyöryhmä ja Suomen teologisen opiston väki) todella innoissamme Perheohjaajakoulutuksesta, koska meitä yhdistää seuraavanlaiset asiat. Jos nämä sytyttävät myös teitä avioparina, voi olla että Perheohjaajakoulutus on teitä varten. 

1. Näkymme Jumalan valtakunnasta

Haluamme nähdä avioliitoissa ja perheissä rakkautta, iloa ja yhteisöllisyyttä. Haluamme nähdä Jumalan valtakunnan leviävän isien, äitien ja lasten tullessa uskoon ja kasvaessa täyteen Jumalan tuntemiseen.

2. Näkymme tavallisista aviopareista toistensa rinnalla

Haluamme nähdä tavallisia ihmisiä voimauttavassa ja moninkertaistuvassa perhetyössä. Haluamme nähdä avioparien vahvistuvan niin, että heistä itsestään tulee muiden avioparien vahvistajia.

3. Näkymme kyvystä jatkaa eteenpäin

Haluamme nähdä avioliittoja ja perheitä, jotka ovat oppineet jatkamaan eteenpäin - yhdessä - erilaisten ongelmien läpi. Haluamme nähdä monenlaisten kriisien keskellä elävien avioparien löytävän lohdun, voiman ja uuden suunnan, niin että he voivat puolestaan lohduttaa, vahvistaa ja ohjata eteenpäin muitakin aviopareja.

4. Näkymme terveistä lapsista terveissä perheissä

Haluamme nähdä perheiden muuttuvan ja löytävän yhteyden niin, että lapsilla on turvallinen ja rakkaudellinen ympäristö kasvaa ja kehittyä.  Haluamme nähdä, että lapset itsekin oppivat rakastamaan, niin että heistä tulee uusi Jumalaa rakastava sukupolvi.