Perheohjaajakoulutus on tarkoitettu aviopareille, jotka...

1. ...haluavat kasvaa.

Perheohjaajakoulutus on teitä varten, jotka haluatte kasvaa omassa avioliitossa.

2. ...haluavat tukea muita.

Perheohjaajakoulutus on teitä varten, jotka koette halua tai kutsua tukea ja auttaa muita aviopareja. Koulutus hyödyttää omaakin parisuhdetta, mutta päätavoite on antaa valmiuksia muiden parien ohjaamiseen ja auttamiseen. HUOM: Perheohjaajakoulutus ei velvoita toimimaan perheohjaajana.

3. ...sitoutuvat näkyyn ja arvoihin.

Perheohjaajakoulutus on teitä varten, jotka pystytte helposti samaistumaan ja innostumaan niistä arvoista ja näystä, jotka inspiroivat meitä rakentamaan vahvaa ja kestävää perhetyötä Suomessa. Voitte tutustua näkyymme täällä ja arvoihimme täällä (avautuvat uudessa välilehdessä).

4. ...ovat seurakuntayhteydessä.

Perheohjaajakoulutuksen tähtäyspisteenä on auttaa seurakuntia palvelemaan jäseniään ja laajempaa yhteiskuntaa. Siksi koulutamme seurakuntayhteydessä olevia aviopareja, joilla on mahdollisuus koulutuksen jälkeen osallistua oman seurakuntansa perhetyöhön tai lähteä kehittämään sitä.

5. ...ovat osallistuneet perhetyöhön.

Jotta voisitte hyödyntää koulutusta tulevina perheohjaajina, kokemuksenne perhetyön osallistujina tai vastaanottajina on tärkeä lähtökohta. Odotamme, että ennen koulutuksen aloittamista olette osallistuneet avioliittoleirille, -viikonloppuihin tai - kursseille ainakin yhteensä kuuden vuorokauden verran. Kokemusta voi kerätä ensimmäiseen lähijaksoon (18.-20.8.2017)mennessä.