Hakeminen

Ryhmään otetaan enintään 12 avioparia. HUOM: jos teidät on aiemmin hyväksytty Perheohjaajakoulutuksen opiskelijoiksi, mutta ette aloittaneet koulutusta, teidän ei tarvitse hakea uudestaan vaan vapaamuotoinen riittää.

Syksyllä 2019 alkavan Perheohjaajakoulutuksen hakuaika on 15.7.2019 asti. Tämän jälkeen voit tiedustella vapaita opiskelupaikkoja lähettämällä meille viestin.

Hakemisessa kannattaa huomioida ja varata riittävästi aikaa seuraaviin:

1. Keskustelu

Lähettäkää linkki tästä koulutuksesta oman seurakunnan pastorille, johtajalle tai vanhimmiston puheenjohtajalle. Pyytäkää häntä tutustumaan koulutukseen ja varatkaa samalla aika keskustelua varten. Tutkikaa yhdessä Perheohjaajakoulutuksen sivut. Keskustelun tarkoituksena on pohtia parin sopivuutta ja voimavarojen riittävyyttä perheohjaajakoulutukseen. 

2. Lausunto

Jos pastori, johtaja tai vanhimmiston puheenjohtaja on valmis suosittelemaan teitä koulutukseen, täyttäkää hakemussivulla lomake, jonka avulla lähetämme linkin lausuntolomakkeeseen sähköpostitse suoraan lausunnon antajalle.

3. Hakemus

Täyttäkää sähköinen hakulomake huolellisesti tästä. Jos teillä on kysymyksiä, voitte ottaa meihin yhteyttä

4. Haastattelu

Hakemuksen ja seurakunnan edustajan lausunnon perusteella valitsemme aviopareja haastatteluun. Keskustelu käydään Suomen teologisen opiston tiloissa tai muualla etukäteen sovittuun paikkaan ja aikaan. Tämän jälkeen opiston johtoryhmä tekee yhdessä Vapaakirkon avioliittotyöryhmän kanssa päätöksen hyväksymisestä koulutukseen, josta ilmoitetaan haastattelun jälkeen.