Arkesi voi muuttua

12.5.2016
Suvi Kankkunen

Tekeekö mielesi paeta arkea jonnekin kauas? Mutta miksi lähteä pakoon, kun voit antaa Jumalalle mahdollisuuden muuttaa arkesi — pysyvästi?

Hope-raamattukoulu ei lupaa hetken helpotusta, vaan haastaa ja tarjoaa eväitä kasvuun, jonka tähtäin on paljon pidemmällä kuin hetkessä tai edes yhdessä vuodessa. Raamattukoulun kaksi itsenäistä, puolen vuoden mittaista jaksoa, koostuvat neljästä eri kasvun alueesta:

  • Raamattukurssit ovat opetuksen ytimessä. Kursseilla mennään asiansa osaavien opettajien johdolla syvälle erilaisiin teksteihin, niiden taustoihin, tulkintamahdollisuuksiin ja todeksi elämiseen.

  • Uskon kulmakivet haastavat sinut ajattelemaan itse ja muodostamaan perusteltuja, kyseenalaistamista ja elämän kriisejäkin kestäviä näkemyksiä siitä, mihin uskomme.

  • Henkilökohtainen kasvu on koko vuoden läpi kulkeva, omaa elämäntapaa arvioiva ja rakentava prosessi, jossa nostetaan valokeilaan vuorotellen niin jumalasuhdetta, identiteettiä, elämänhallintaa kuin ihmissuhteita.

  • Palveleminen on paitsi sydämen asenne, myös käytännön tekoja, ja niitä elämään raamattukoulussa sisältyy runsaasti. Kevään lopussa vuoden huipentaa ulkomaanaktio.

Hope-raamattukoulu on suunnattu nuorille aikuisille (18–30 v), jotka ottavat Jeesuksen seuraamisen tosissaan, ja haluavat Jumalan valtakunnan näkökulmaa omaan arkeensa.

Lue lisää Hope-raamattukoulusta tällä

Suvi Kankkunen

Hope-raamattukoulun johtaja