Tutustu opiston ihmisiin - Nina ja Kari Kurkela ovat varmoja, ettei perhetyön tärkeyttä voi liikaa korostaa

18.3.2016


Nina ja Kari Kurkela

Olemme Nina (47) ja Kari (48), kolmen biologisen ja yhden adoptiolapsen vanhemmat. Yhteinen taipaleemme alkoi 30 vuotta sitten. Suosittelemme jokaiselle parille perheohjaajakoulutusta. Avioliittotyö pelasti aikoinaan omankin avioliittomme.

Koulutus on oiva ja käytännönläheinen tapa sitoutua avioliittoon. Sitoutuminenhan ei tarkoita vain saman katon alla asumista ja saman television katsomista, vaan panostamista itse rakkaussuhteeseen ja kasvua siinä. Vanhempien hyvä suhde on turvallinen perusta lapsille, upea ponnahduslauta elämään!

Mahdollisuus laatuaikaan puolison kanssa

Perhetyön tärkeyttä ei voi kyllin korostaa, niin tärkeää se on. Sen vaikutukset näkyvät aina yksilöstä perheeseen ja seuraaviin sukupolviin ja heidän perheisiinsä ja niin edelleen. Ja lopulta koko yhteiskuntaan tervehtymisenä.

Jos autoa ei saa ajaa ilman koulutusta, niin kuinka paljon tärkeämpää  on saada eväitä elämän tärkeimpiin suhteisiin ja lastenkasvatukseen.

Samalla kun olemme Perheohjaajakoulutuksessa, arkemme on kiihkeärytmistä. Tässä elämäntilanteessa Perheohjaajakoulutus on antanut meille ihanan mahdollisuuden laatuaikaan puolison kanssa. Kokonainen viikonloppu yhdessä molempien sydäntä lähellä olevien asioiden parissa! Kun olemme kiireellä ajaneet Hankoon, siellä meitä on odottanut keidas. Voimme syvällä ja ihanalla tavalla kokea, miten lähellä nämä asiat ovat ennen kaikkea Isän Jumalan sydäntä!

Haluamme olla avoimia ja pyytää johdatusta siihen, miten jaamme koulutuksesta saamamme siunauksen myös muiden hyväksi. Selvää suunnitelmaa siitä ei vielä ole.

Nina ja Kari Kurkela ovat Perheohjaajakoulutuksen opiskelijoita. Voit tutustua ensi syksyllä alkavaan Perheohjaajakoulutukseen täällä.