Syksyllä alkaviin koulutuksiin haku on auki - nyt myös kätevästi sähköisellä hakulomakkeella!

9.4.2016Suomen teologinen opisto

Kyseletkö kutsumustasi, etsitkö pelipaikkaasi tässä ajassa ja Jumalan valtakunnassa? Ota askel eteenpäin lähtemällä tavoitteellisen oppimisen prosessiin – juuri siitä, missä tällä hetkellä olet.

Lukuvuonna 2016–2017 jatkamme 70-vuotista matkaamme seurakuntien ja kristittyjen varustajina yli kirkkokuntarajojen Tampereen sydämessä. Ytimessä on edelleen Raamattu, joka on yhtä tosi tänään kuin menneinä vuosikymmeninä ja yhtä haastava keskellä sykkivää kaupunkia kuin hiljaisimmassa kylässäkin.

Suomen teologisessa opistossa voit opiskella niin päätoimisesti kuin osa-aikaisesti monimuotokoulutuksissa.

Päätoiminen opiskelu

Päätoiminen opiskelu tarjoaa tällä hetkellä kaksi vaihtoehtoa:

  • Hope-raamattukoulu kutsuu sinua, 18–30-vuotias, oppimaan, miltä Jeesuksen seuraaminen uudella tasolla sinun arjessasi näyttää. HOPE I syksyllä 2016, HOPE II keväällä 2017 – vuosi täynnä Raamattua, kasvua ja yhdessä jaettua elämää! Lisätiedot ja hakuohjeet täällä.

  • Teologisen seminaarin 1–3-vuotiset koulutukset antavat laaja-alaisen, Raamatun tutkimisesta ja todeksi elämisestä nousevan pohjan seurakuntatyöhön, lähetystyöhön sekä lapsi- ja nuorisotyöhön. Tule syttymään seurakunnasta! Lisätiedot ja hakuohjeet täällä.

Monimuoto-opiskelu

Ensi syksyllä käynnistyy sarja monimuotokoulutuksia, joista kolmeen voit tutustua ja hakea jo nyt:

  • Teologisen seminaarin etäpaketissa saat perusteltuja näkemyksiä sekä työkaluja kasvuun ja seurakunnassa palvelemiseen. Lisätiedot ja hakuohjeet täällä.

  • Perheohjaajakoulutus antaa aviopareille eväitä sekä oman suhteen rakentamiseen että toisten avioparien rinnalla kulkemiseen. Lisätiedot ja hakuohjeet täällä.

  • Mentorikoulu antaa tervettä näkökulmaa oman elämän resursseihin ja työkaluja mentorointiin käytännössä. Lisätiedot ja hakuohjeet täällä.

Kevään aikana lisäämme tietoja näille sivuille muista uusista koulutuksista ja kursseista. Yleisiä tietoja monimuotokoulutuksen käytännöistä ja periaatteista löytyvät täältä.

Tule mukaan tai ole meihin yhteydessä!

Haku on käynnissä nyt. Lue lisää ja täytä hakulomake, niin otat askeleen eteenpäin varustautumisen polulla! Jos sinulla on kysymyksiä, huolia, epäselvyyksiä tai mitä tahansa mielessäsi koulutukseen liittyen, haluamme kuulla sinusta: lähetä meille vapaamuotonen viesti täällä

Yhteystiedot:

Suomen teologinen opisto
www.teologinenopisto.fi
teologinen.opisto@svk.fi 
hoperaamattukoulu@svk.fi
p. 019-244 9400

HUOM: Osoite 1.6.2016 alkaen: Sairaalankatu 5-7, 33100 Tampere