Tule koulutuksiin

Church Planting Academy (CPA)

on uusi monimuotokoulutuslinja, joka käynnistyy syksyllä 2021 ja kestää 9 kk.
Koulutukseen voi vielä ilmoittautua 15.10.2021 asti. 

Tutustuminen ja ilmoittautuminen koulutukseen!

Apostolien teot 25.-29.10.2021

Intensiiviviikolla tarjoamme monipuolisesti erilaisia lyhytkursseja. Omaa raamatun ymmärrystä voi vahvistaa mm. osallistumalla Apostolien teot -kurssille. Opettajana kurssilla on pastori Petrus Ahonen (TM). 

Tulevaisuuden seurakunta 25.-29.10.2021 

Seurakuntien tulevaisuus näyttää haastavalta. Jäsenmäärät laskevat ja vapaaehtoisia on vaikea saada mukaan? Vai onko? Millainen olisi toimiva ja ihmisiä tavoittava seurakunta tässä ajassa?  Kurssin opettajan on pastori ja CPA:n johtaja Kenno Leier.

Koulutuskalenteri

Hae koulutuslinjoille

Monimuotokoulutus

Hae monimuotokoulutukseen klikkaamalla tästä.

  • Teologian peruskurssin etäpaketti
  • Kristillisen kasvatuksen perusteet


Tietoa meistä

Haluamme palvella seurakuntia laajalla kristillisellä kentällä, joten koulutuksemme ovat avoimia kristityille yli kirkkokuntarajojen. Koulutuslinjoillamme voit opiskella joko päätoimisesti Tampereella tai monimuotokoulutuksena oman toimen ohella. Voit osallistua myös erilaisiin koulutustapahtumiin tai lyhytkursseille. Koulutustallenteitamme hyödyntämällä opiskelun ajalla ja paikalla ei ole rajaa.

Katso koulutustallenteita

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.