Suomen teologinen opisto on matkalla ja sinut on kutsuttu mukaan - tuletko?

10.2.2015


Suvi Kankkunen

Tiesitkö, että sinutkin on kutsuttu matkalle? Matkalle kohti Jumalan päämääriä voit lähteä mistä tahansa ja milloin tahansa.

Me täällä Suomen teologisella opistolla olemme joukko tavallisia ihmisiä, jotka uskomme, että Jumalan ja hänen Sanansa tuntemisen elämänmittaiselle matkalle kannattaa lähteä — ja ottaa tosissaan elämän suuret kysymykset, joita matkan varrella kohdataan.

Liittyisitkö sinäkin joukkoomme?

Mistä sinä innostut?

Täysiaikaisia lähiopintoja ja innostavaa monimuoto-opiskelua, oman hengellisen elämän rakentamista, kutsumukseen valmistautumista ja palvelutehtävään  syventymistä — Suomen teologinen opisto tarjoaa vaihtoehtoja kiinnostuksesi  mukaan ja erilaisiin elämäntilanteisiin!

Hope-raamattukoulu on 18–30-vuotiaille suunnattu elämää muuttava prosessi, johon voit osallistua vuoden aikana 1–4 jaksossa. 

Teologinen seminaari varustaa sinut kutsumukseesi: seurakunta-, lähetys- tai nuorisotyöhön 1–4 vuoden mittaisilla tutkintolinjoilla.

Monimuotokoulutuksista Teologisen seminaarin etäpaketti antaa mahdollisuuden opiskella teologiaa kotoa käsin, järjestelmällisesti ja laaja-alaisesti.

Perheohjaajakoulutuksessa saatte avioparina työkaluja oman parisuhteen ja vanhemmuuden vahvistamiseen.

Mentorikoulussa opit sijoittamaan elämäsi pääomaa muiden kasvuun.

Matka jatkuu — tuletko mukaan?

Jos nyt hyppäät mukaan matkaamme, pääset ehkä mukaan myös toiselle matkalle: opistomme muuttaa Tampereelle tulevan lukuvuoden päätyttyä, kesäkuussa 2016.

Odotamme innolla tätä tulevaa, viimeistä lukuvuottamme Hangon Santalassa — ja sinua mukaan matkallemme.

Lue lisää sinua kiinnostavista koulutuksista ja lähde liikkeelle jo tänään - odotamme hakemustasi tai yhteydenottoasi.

Voit tutustua koulutuksiin täällä:

PS. Jos opiskelu ei ole ajankohtainen sinulle tässä vaiheessa, voit tulla mukaan myös tukemalla opistoa taloudellisesti - jo kympillä kuussa on merkitystä! Lue lisää täällä.