Hae koulutuslinjoille

Teologinen seminaari

Haku teologiseen seminaariin on auki. Aloita haku klikkaamalla tästä.

  • Teologian peruskurssi
  • Seurakuntatyön tutkinto
  • Pastoritutkinto

Monimuotokoulutus

Hae monimuotokoulutukseen klikkaamalla tästä.

  • Teologian peruskurssin etäpaketti
  • Kristillisen kasvatuksen perusteet


Tule koulutuksiin

Church Planting Academy (CPA)

on uusi koulutuslinja, joka käynnistyy syksyllä 2021. Koulutus kestää yhteensä 9 kk ja se toteutetaan monimuotokoulutuksena.

Järjestämme neljä info-webinaaria keväällä, jossa voit tutustua koulutuksen sisältöön. 

Infotilaisuuksien ajankohdat ovat: ma 3.5. klo 17-18, pe 21.5. klo 16.30-17.30, la 19.6. klo 11-12 ja ma 21.6. klo 17-18. 

Ilmoittautuminen webinaareihin

Esimiesvalmennus

Vapaakirkon ja ViaDian oma esimiesvalmennus varustaa seurakuntien ja paikallisyhdistysten palkattuja alaisia johtavat työntekijät rakentamaan elinvoimaisia työyhteisöjä. Valmennus alkaa lokakuussa 2021.

Tietoa meistä

Haluamme palvella seurakuntia laajalla kristillisellä kentällä, joten koulutuksemme ovat avoimia kristityille yli kirkkokuntarajojen. Koulutuslinjoillamme voit opiskella joko päätoimisesti Tampereella tai monimuotokoulutuksena oman toimen ohella. Voit osallistua myös erilaisiin koulutustapahtumiin tai lyhytkursseille. Koulutustallenteitamme hyödyntämällä opiskelun ajalla ja paikalla ei ole rajaa.

Katso koulutustallenteita

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.